Replay Mod Forums

This Thread is locked - no new replies are allowed.

Locked when i leave a server my replay is not saved
    • User
    • 3 forum posts
    jeroen11122005
    #1

    Jul 17 19, 07:06 PM

    when i leave a server i get the following message and i didnt get the recording i got 32 gb memory and enough space for extra files

    ---- Minecraft Crash Report ----

    WARNING: coremods are present:
    LoadingPlugin (replaymod-1.8.9-2.2.0-b6.jar)
    Contact their authors BEFORE contacting forge

    // Would you like a cupcake?

    Time: 17-7-19 18:53
    Description: Saving replay file

    java.io.IOException: decoding
    at com.replaymod.replaystudio.io.ReplayInputStream.fillBuffer(ReplayInputStream.java:233)
    at com.replaymod.replaystudio.io.ReplayInputStream.readPacket(ReplayInputStream.java:184)
    at com.replaymod.editor.gui.MarkerProcessor.apply(MarkerProcessor.java:146)
    at com.replaymod.recording.packet.PacketListener.lambda$channelInactive$8(PacketListener.java:220)
    at com.replaymod.recording.packet.PacketListener$$Lambda$113/566207446.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
    Caused by: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException
    at java.lang.System.arraycopy(Native Method)
    at com.replaymod.lib.com.github.steveice10.mc.protocol.util.NetUtil.dataToChunks(NetUtil.java:219)
    at com.replaymod.lib.com.github.steveice10.mc.protocol.packet.ingame.server.world.ServerChunkDataPacket.read(ServerChunkDataPacket.java:109)
    at com.replaymod.lib.com.github.steveice10.packetlib.tcp.TcpPacketCodec.decode(TcpPacketCodec.java:41)
    at com.replaymod.replaystudio.studio.protocol.StudioCodec.decode(StudioCodec.java:42)
    at com.replaymod.replaystudio.io.ReplayInputStream.fillBuffer(ReplayInputStream.java:229)
    ... 5 more

    A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

    -- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.8.9
    Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
    CPU: 8x Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1620 0 @ 3.60GHz
    Java Version: 1.8.0_51, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 853967352 bytes (814 MB) / 1275068416 bytes (1216 MB) up to 2147483648 bytes (2048 MB)
    JVM Flags: 8 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx2G -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+UseG1GC -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:G1HeapRegionSize=32M
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 13, tallocated: 95
    FML: MCP 9.19 Powered by Forge 11.15.1.2318 Optifine OptiFine_1.8.9_HD_U_I7 7 mods loaded, 7 mods active
    States: 'U' = Unloaded 'L' = Loaded 'C' = Constructed 'H' = Pre-initialized 'I' = Initialized 'J' = Post-initialized 'A' = Available 'D' = Disabled 'E' = Errored
    UCHIJA mcp{9.19} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)
    UCHIJA FML{8.0.99.99} [Forge Mod Loader] (forge-1.8.9-11.15.1.2318-1.8.9.jar)
    UCHIJA Forge{11.15.1.2318} [Minecraft Forge] (forge-1.8.9-11.15.1.2318-1.8.9.jar)
    UCHIJA replaymod{1.8.9-2.2.0-b6} [Replay Mod] (replaymod-1.8.9-2.2.0-b6.jar)
    UCHIJA LunatriusCore{1.1.2.32} [LunatriusCore] (LunatriusCore-1.8.9-1.1.2.32-universal.jar)
    UCHIJA Schematica{1.7.7.143} [Schematica] (Schematica-1.8.9-1.7.7.143-universal.jar)
    UCHIJA xaerominimap{1.15.7} [Xaero's Minimap] (Xaeros_Minimap_1.15.7_Forge_1.8.9.jar)
    Loaded coremods (and transformers):
    LoadingPlugin (replaymod-1.8.9-2.2.0-b6.jar)

    GL info: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.


    • User
    • 3 forum posts
    jeroen11122005
    #2

    Jul 18 19, 12:27 PM

    i just realised the mods havent been reacting on bug reports for over 7 days...
    also i forgot to mention i changed my memory from 1 to 10 GB and it still doesnt work


    • Developer
    • 1883 forum posts
    johni0702
    #3

    Jul 20 19, 03:41 PM

    This should be fixed in 2.2.0-b7


    • User
    • 3 forum posts
    jeroen11122005
    #4

    Jul 21 19, 02:05 PM

    thanks johni :D you can close this thing now