Replay Mod Forums

Recording on servers??
    • User
    • 2 forum posts
    Bxchyy
    #1

    Jul 31 19, 10:49 AM

    So I decided to start recording some of my skywars gameplay, but after exiting the server to review and check the recording I get this error message.

    Any idea what this is or how I can fix it?? (new to forums, please notify me if I need to reformat this help thread.) Thanks!

    ---- Minecraft Crash Report ----

    WARNING: coremods are present:
    LoadingPlugin (replaymod-1.8.9-2.2.0-b7.jar)
    Contact their authors BEFORE contacting forge

    // Who set us up the TNT?

    Time: 7/31/19 4:44 AM
    Description: Saving replay file

    io.netty.handler.codec.EncoderException: com.replaymod.lib.com.github.steveice10.mc.protocol.packet.ingame.server.scoreboard.ServerTeamPacket@Flasheec0e627[name=o3u41n6pgv,action=CREATE,displayName=o3u41n6pgv,prefix=,suffix=,friendlyFire=false,seeFriendlyInvisibles=false,nameTagVisibility=NEVER,color=,players={7cr0fkw11k}]
    at com.replaymod.replaystudio.io.ReplayOutputStream.doWrite(ReplayOutputStream.java:227)
    at com.replaymod.replaystudio.io.ReplayOutputStream.write(ReplayOutputStream.java:202)
    at com.replaymod.editor.gui.MarkerProcessor.apply(MarkerProcessor.java:143)
    at com.replaymod.recording.packet.PacketListener.lambda$channelInactive$8(PacketListener.java:225)
    at com.replaymod.recording.packet.PacketListener$$Lambda$94/699866898.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at com.replaymod.lib.com.github.steveice10.mc.protocol.packet.ingame.server.scoreboard.ServerTeamPacket.write(ServerTeamPacket.java:154)
    at com.replaymod.lib.com.github.steveice10.packetlib.tcp.TcpPacketCodec.encode(TcpPacketCodec.java:27)
    at com.replaymod.replaystudio.io.ReplayOutputStream.doWrite(ReplayOutputStream.java:225)
    ... 5 more

    A detailed walkthrough of the error, its code path, and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

    -- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.8.9
    Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
    CPU: 12x AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor
    Java Version: 1.8.0_51, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 1011865240 bytes (964 MB) / 1476395008 bytes (1408 MB) up to 4294967296 bytes (4096 MB)
    JVM Flags: 8 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx4G -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+UseG1GC -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:G1HeapRegionSize=32M
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 13, tallocated: 95
    FML: MCP 9.19 Powered by Forge 11.15.1.2318 Optifine OptiFine_1.8.9_HD_U_I7 4 mods loaded, 4 mods active
    States: 'U' = Unloaded 'L' = Loaded 'C' = Constructed 'H' = Pre-initialized 'I' = Initialized 'J' = Post-initialized 'A' = Available 'D' = Disabled 'E' = Errored
    UCHIJAAAAAAAAAAA mcp{9.19} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)
    UCHIJAAAAAAAAAAA FML{8.0.99.99} [Forge Mod Loader] (forge-1.8.9-11.15.1.2318-1.8.9.jar)
    UCHIJAAAAAAAAAAA Forge{11.15.1.2318} [Minecraft Forge] (forge-1.8.9-11.15.1.2318-1.8.9.jar)
    UCHIJAAAAAAAAAAA replaymod{1.8.9-2.2.0-b7} [Replay Mod] (replaymod-1.8.9-2.2.0-b7.jar)
    Loaded coremods (and transformers):
    LoadingPlugin (replaymod-1.8.9-2.2.0-b7.jar)

    GL info: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.


    • Developer
    • 1882 forum posts
    johni0702
    #2

    Jul 31 19, 01:29 PM

    This looks like an issue which I'm already aware of (will most likely be fixed in -b8).
    Could you please upload the replay which has caused this to some file sharing site so I can verify that it's actually the same and not just something similar? You should be able to find it in ".minecraft/replay_recordings/raw/".


    • User
    • 2 forum posts
    Bxchyy

    in response to johni0702

    #3

    Jul 31 19, 01:35 PM | Last edited: Jul 31 19, 01:35 PM


    This looks like an issue which I'm already aware of (will most likely be fixed in -b8).
    Could you please upload the replay which has caused this to some file sharing site so I can verify that it's actually the same and not just something similar? You should be able to find it in ".minecraft/replay_recordings/raw/".


    Of course! johni0702, Thank you for taking the time to review this issue.

    http://www.mediafire.com/file/8l0lh3ry1rwvbmx/2019_07_31_04_43_37.mcpr/file

    This should work. Please let me know if you'd prefer a different file-sharing site or if it doesn't work.